În momentul de față, Travlocals.com este singura platformă din România care oferă un mix de soluții tehnice avansate și campanii de marketing diversificate, furnizand acces la public național și internațional cu un tarif foarte accesibil.

 

Cea mai mediatizată platformă de nișă 

În ultimii 5 ani, Travlocals.com a apărut în toate publicațiile mari de business și lifestyle din România, dar și în câteva publicații străine. De curand, am fost inclusi in documentarul Flavours of Romania, de pe Netflix, realizat de britanicul Charlie Ottley. 

 

Cea mai accesată platformă de nișă 

Dintre platformele de nișă, avem cel mai bun trafic. Îl poți verifica singur și îl poți compara cu al competitorilor pe similarweb.com. Majoritatea traficului nostru este direct sau organic (Google), acestea fiind cele mai calitative surse de trafic, relevand direct intentia de achizitie si nu curiozitatea, cum este cazul traficului din social media. 

 

Un brand credibil, cu reputație ireproșabilă 

În ultimul an, cu un portofoliu redus de cazari, am generat solicitari de rezervare de +450k Eur, în condițiile unor politici stricte de plată și anulare. 

 

O comunitate selectă, dezvoltată în timp 

La fel că în cazul alegerii partenerilor noștri, și în cazul clienților ne-am focusat în primul rând pe calitate. Am fost foarte atenți la mediile în care ne-am promovat, încercând să atragem turiști educați, cu posibilități materiale.

Avem peste 8000 conturi de clienți recurenți, români sau străini, către care trimitem constant newsletter cu ofertele partenerilor.

 

Cea mai modernă tehnologie dintre platformele de nișă 

Până în prezent, am investit deja peste 400k Euro în tehnologie, înglobând majoritatea funcțiilor existente în platformele internaționale. 

 

Un brand care depășește granițele României 

Am avut deja clienți din toate colțurile lumii: USA, Europa, Australia, Nouă Zeelandă, Japonia, China, Țările Arabe, Israel.